Isabella Machinè

Sex Magic Manifestatie expert en transformatie coach

Ik help jou om je ware potentieel en vrouwelijke kracht te belichamen middels sensualiteit, holistische seksualiteit en coaching. Dit stelt jou in staat om authentieke keuzes te maken en een overvloedig, betekenisvol en juicy leven te creëren.

Vol zelfvertrouwen, sexy en in je vrouwelijke kracht aan het roer van je leven staan? Ontdek welk traject het beste bij jou past.

De vrouwelijke seksualiteit is onlosmakelijk verbonden met haar emotionele welzijn, zelfvertrouwen en creatie kracht

Welkom, wat leuk dat je hier bent!
Mijn naam is Isabella Machinè en ik ben Nederland’s eerste Sex Magic Manifestatie expert en transformatiecoach.

Het is mijn missie om van sensueel en seksueel welzijn de norm te maken. Omdat deze vorm van selfcare een fantastische manier is om zelfliefde en manifestatiekracht te cultiveren. En om te kunnen leven en leiden met meer pleasure, power & purpose.

Het is mijn missie om koppels te helpen groeien naar volwassen liefde en veilige en liefdevolle relaties.

In mijn praktijk faciliteer ik een veilige plek voor jou om te helen, groeien en te verbinden met de wijsheid van je lichaam en intuïtie zodat jij krachtige en authentieke keuzes kunt maken in je leven en je werk. Ik neem je mee op een krachtige reis van jouw oude manier van doen en denken – naar jouw éigen gedefinieerde visie van geluk, genot en succes. 

Met mij werken wil oa zeggen dat je opnieuw gaat leren ontdekken wat seksualiteit voor jou betekent, hoe jij meer kunt genieten van sensualiteit en seksualiteit (solo en met elkaar) en hoe je het kunt inzetten voor quantum jumps.

In mijn trainingen en trajecten werk ik met de wijsheid van het lichaam, mindset en familiesystemen. Ik maak gebruik van oa coaching, opstellingen, reiki, sensualiteit en seksualiteit, van holistisch spirituele practices, mindfulness, imago relatie therapie, energie- en ademwerk. Ik heb voor ieder traject mijn methodes en stappen ontwikkeld maar gebruik altijd mijn intuïtie als leidraad.

Zij gingen jou voor

Kies het coachingstraject dat bij jou past

Ready to Rise

1:1 coaching
3 maanden
 • Begeleiding bij het ontwaken van jouw natuurlijke kracht en ontplooien van je potentieel
 • Leer jouw onbewuste aansturing en processen beter te begrijpen
 • Oefeningen om jou te verbinden met diepere lagen van jezelf
 • Tools voor meer zelfliefde
 • Connect met je sensualiteit

Dare to Lead with pleasure, power & purpose

1:1 coaching
5 maanden
 • Een traject special ontworpen voor Female Leaders
 • Begeleiding in de persoonlijke transformatie die het moederschap met zich meebrengt
 • Verbind met jezelf en creëer meer rust
 • Krijg grip op jouw dromen en wensen als moeder en als vrouw
 • Tools voor meer zelfzorg tijdens de verschillende fases van het moederschap

Re-connect. Re-define. Re-ignite.

1:2 koppel coaching
3 maanden
 • 6 gezamenlijke sessies met jouw partner
 • Krijg meer inzicht in jullie behoeften, triggers en diepste verlangens
 • Oefeningen en tools om jullie verbinding met jezelf en elkaar te versterken
 • Praktische tools voor meer open communicatie
 • Begeleiding om meer te reageren vanuit liefde in plaats van angst, irritatie of terugtrekken, zodat jullie meer rust en vertrouwen kunnen creëren in de relatie

The Glo Experience

6 maanden met
Isabella én Loulou
 • Ga voor diepe transformatie en groei met dit traject van ongeveer 6 maanden
 • Je wordt begeleid door Isabella én Loulou (combi-traject)
 • Ontwaak jouw vrouwelijke kracht, verbind met je intuïtie en ware kern, en ervaar meer (zelf)liefde
 • Ontwikkel de zelfkennis en het zelfvertrouwen om het leven te creëren dat voor jou bestemd is
 • Inzicht in onbewuste processen en tools om deze te veranderen
 • Ontdek jouw unieke lichaams-samenstelling en ga aan de slag met een persoonlijk voedings- en leefstijlplan, waarmee jij de beste versie van jezelf kunt zijn
 • Mindfulness en ademhalingsoefeningen

Laten we kennismaken

Mijn trajecten heb ik met veel zorg en onderzoek ontworpen, zodat jij de meeste groei en langdurig resultaat kunt behalen. Omdat ik mijn hart en ziel in onze praktijk en mijn werk stop, werk ik graag samen met vrouwen of stellen die zich voor 100% willen en kunnen inzetten voor hun (persoonlijke) ontwikkeling. 

Tijdens een vrijblijvende intake, hoor ik graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken, zodat ik jou kan adviseren over het meest passende en impactvolle coachingstraject voor jou. Dit kan een-op-een coaching met mij zijn, ons groepscoaching traject of een combinatie van een-op-een coaching met mij en Loulou. We kijken samen naar wat jij nodig hebt. Naar aanleiding daarvan kunnen we het plan van aanpak en de investering voor jouw persoonlijke traject bespreken. Coachingsessies kunnen per video call gehouden worden of bij ons kantoor in Amsterdam. 

Heb je interesse in een coachingstraject? Klik dan hieronder om een vrijblijvende intake in te plannen.