Isabella Machinè

Mentor for female gamechangers

Ik help jou om je ware potentieel en vrouwelijke kracht te belichamen middels Female Embodied Leadership. Dit stelt jou in staat om authentieke keuzes te maken en een overvloedig, betekenisvol en juicy leven te creëren.

Vol zelfvertrouwen, sexy en in je vrouwelijke kracht aan het roer van je leven staan? Ontdek welk traject het beste bij jou past.

De vrouwelijke seksualiteit is onlosmakelijk verbonden met haar emotionele welzijn, zelfvertrouwen en creatie kracht

Welkom, wat leuk dat je hier bent!
Mijn naam is Isabella Machinè en ik ben relatiecoach en mentor voor vrouwen die het verschil (willen) maken.

Het is mijn missie om van sensueel en seksueel welzijn de norm te maken. Omdat deze vorm van selfcare een fantastische manier is om zelfliefde en manifestatiekracht te cultiveren. En om te kunnen leven en leiden met meer pleasure, power, purpose & prosperity.

Ik begeleid koppels in het groeien naar volwassen liefde waarin terugkerende ruzies en patronen worden omgezet naar een ingang tot heling en groei. Ik help jullie oa in het creëren van emotionele veiligheid, liefdevolle en effectieve communicatie en intimiteit.

In mijn praktijk faciliteer ik een veilige plek voor jou/ jullie om te helen, groeien en te verbinden met de wijsheid van je lichaam en intuïtie zodat jij krachtige en authentieke keuzes kunt maken in je leven, je werk en relaties. Ik neem je mee op een krachtige reis van jouw oude manier van doen en denken – naar jouw éigen gedefinieerde visie van geluk, genot en succes. 

Met mij werken wil oa zeggen dat je opnieuw gaat leren ontdekken wat seksualiteit voor jou betekent, hoe jij meer kunt genieten van sensualiteit en seksualiteit (solo en met elkaar) en hoe je het kunt inzetten voor quantum jumps. Liede, veiligheid en acceptatie vormen de basis van al mijn werk.

In mijn trainingen en trajecten werk ik met de wijsheid van het lichaam, mindset en familiesystemen. Ik maak gebruik van oa coaching, opstellingen, reiki, sensualiteit en seksualiteit, van holistisch spirituele practices, mindfulness, imago relatie therapie, energie- en ademwerk. Ik heb voor ieder traject mijn methodes en stappen ontwikkeld maar gebruik altijd mijn intuïtie als kompas.

Zij gingen jou voor

Kies het coachingstraject dat bij jou past

Ready to Rise

1:1 coaching
3 maanden
 • In dit traject bouw je aan een sterke fundering in jezelf aan de hand van mijn essentiële bouwstenen. Get Ready to Rise!
 • Zelfliefde. Ontwaken van jouw kracht. Sensualiteit en seksualiteit.
 • Opstelling van jouw thema's, blokkades en/ of familie mbv representanten
 • Hulpvraag + stappenplan
 • 2-wekelijkse sessies + Voxer support
 • €6000,-
 • Bonus: online training Radiance: Reclaiming Sexualaity

Femme life + biz

1:1 coaching
6 maanden
 • Leven én leiden vol zelfvertrouwen, sexy en in je vrouwelijke kracht. Voor vrouwen die next level willen gaan in hun leven (en bizz)!
 • Jouw volledige potentieel aanboren. Persoonlijk leiderschap. Sex Magik Manifestatie.
 • Opstelling van jouw thema's, blokkades en/ of familie mbv representanten
 • Dromen en doelen waar maken
 • 2-wekelijkse sessies + fotoshoot + Reiki Healing + Voxer support
 • €10.000

Re-connect. Re-define. Re-ignite!

1:2 koppel coaching
3-9 maanden
 • De eerste fase, de Re-connect fase, duurt 3 maanden. Hierin werken we aan de fundering van jullie relatie.
 • Emotionele veiligheid. Liefdevolle en effectieve communicatie. Seks- en liefdestalen.
 • Krijg meer inzicht in jullie triggers, patronen en diepste verlangens. Groei naar een bewuste relatie waar ruzies plaats maken voor heling.
 • Praktische oefeningen en tools om jullie verbinding met jezelf en elkaar te versterken
 • Begeleiding om meer te reageren vanuit liefde in plaats van angst, irritatie of terugtrekken, zodat jullie meer rust en vertrouwen kunnen creëren in de relatie
 • Fase 2 is Re-define: we definiëren de visie en missie van jullie relatie. Groei van bewust naar volwassen. Fase 3 is Re-ignite: we her-definiëren jullie authentieke seksleven voor een relatie met meer intimiteit, zingeving en plezier!
 • Afhankelijk van jullie persoonlijke behoeften ontdekken we samen middels een Clarity Session welke fases voor jullie relevant zijn.
 • Vanaf €6000,-

Laten we kennismaken

Mijn trajecten heb ik met veel zorg en onderzoek ontworpen, zodat jij de meeste groei en langdurig resultaat kunt behalen. Omdat ik mijn hart en ziel in onze praktijk en mijn werk stop, werk ik graag samen met vrouwen en koppels die zich voor 100% willen en kunnen inzetten voor hun (persoonlijke) ontwikkeling. 

Tijdens een vrijblijvende intake, hoor ik graag jouw verhaal en wat je wilt bereiken, zodat ik jou kan adviseren over het meest passende en impactvolle coachingstraject voor jou. Dit kan een-op-een coaching met mij zijn, ons groepscoaching traject of een combinatie van een-op-een coaching met mij en Loulou. We kijken samen naar wat jij nodig hebt. Naar aanleiding daarvan kunnen we het plan van aanpak en de investering voor jouw persoonlijke traject bespreken. Coachingsessies kunnen per video call gehouden worden of bij ons kantoor in Amsterdam. 

Heb je interesse in een coachingstraject? Klik dan hieronder om een vrijblijvende intake in te plannen.