Female health, Cyclus & Fertiliteit

Ik help jou je ware natuur te herontdekken zodat je een authentieker leven kunt leven, en meer vitaliteit, zingeving en plezier ervaart. Hiervoor leun ik op o.a. de wijsheden uit de Ayurveda, breathwork, NLP, life coaching en mijn ervaringsdeskundigheid.

x. Loulou

 
 

Freebie

Tekst

1:1 coaching

Herontdek je ware natuur en creëer een authentieker leven met meer vitaliteit, zingeving en plezier.

Mijn trajecten heb ik met veel zorg en onderzoek ontworpen, zodat jij de meeste groei en langdurig resultaat kunt behalen. Omdat ik mijn hart en ziel in onze praktijk en mijn werk stop, werk ik graag samen met vrouwen of stellen die zich voor 100% willen en kunnen inzetten voor hun (persoonlijke) ontwikkeling. 

Van A tot Zwanger

 – Meld je aan voor de wachtlijst –

Een 6 weken online groepsprogramma voor vrouwen die zich willen voorbereiden op een gezonde zwangerschap met minder zorgen en meer zelfvertrouwen.

Werkboek ‘Routines en Rituelen voor de cyclus’

Leer je vrouwelijke cyclus en natuurlijke ritmes beter begrijpen zodat je meer energie, zelfliefde en  balans ervaart.
 
In dit werkboek vind je o.a.:
  • Routines en rituelen voor elke fase van je cyclus
  • Recepten voor elke fase van je cyclus 
  • Een Glo Cyclus tracker
  • Yoni meditatie om de relatie met je Yoni te helen
  • Tips en richtlijnen om je gedurende de maand meer in balans te voelen

Online programma's