Radiance Mistressmind 2023

Your Sisterhood for Luscious Living

De Radiance Mistressmind is een uplifting en holistische sisterhood coaching traject voor vrouwen die hun leven ten vólle willen beleven. Vrouwen die in verbinding willen zijn met hun authentieke zelf en vrij van schaamte en angst alle juiciness willen verwelkomen in hun leven.

Geen rem meer op wat je wil ervaren en creëren. Niet langer dromen weg stoppen. Maar vol zelfvertrouwen, sexy en in je vrouwelijke kracht een weelderig leven manifesteren on your terms!

Word jouw meest krachtige, stralende en magische versie van jezelf met behulp van sensuele belichaming, persoonlijk leiderschap en de manifestatie tool: sex magik.

Inbegrepen in dit traject:

 • Weekend retreat inclusiefovernachting
 • Online groep calls inclusief hot seat coaching (4 sessies)
 • 1-op-1 coaching (2 sessies)
 • Live trainingsdagen: ‘Ready to Rise’ & ‘From Pleaser to
 • Pleasure’  & ‘Magnetic’ (2 dagen)
 • Vrouwencirkel, cacao ceremonie & workshops
 • Online training: Radiance: Reclaiming Sexuality met krachtige visualisaties, meditaties, praktische opdrachten en selfcare tools voor  seksueel welzijn
 • Een veilige en liefdevolle groep van maximaal 10 vrouwen
 • Een 4 maanden container met voortdurende support

Data:

 • Vrijdag 2 juni: kick-off live dag 10:00-17:00
 • Zaterdag + zondag 17/18 juni: weekend retreat
 • Dinsdag 27 juni: 20:00-22:00 Call 1
 • Dinsdag 11 juli: 20:00-22:00 Call 2
 • Woensdag 19 juli: 1-op-1 sessies
 • Dinsdag 8 augustus: 20:00-22:00 Call 3
 • Vrijdag 8 september: boudoir shoot + closing ceremonie

They asked her: "How did you free yourself?" She answered: "By embracing my own power"


Seksueel welzijn als de norm

Jouw seksuele welzijn kun je zien als een indicatie van de mate waarin jij je verbonden, geliefd en goed voelt in je lichaam en seksualiteit. Zorgen voor je seksuele welzijn is een belangrijke vorm van selfcare die nog niet populair is. Terwijl dit dé manier is om oa:

 • Zelfliefde te cultiveren
 • Van angst en schaamte te shiften naar vertrouwen en overgave
 • Om vitale levensenergie te laten stromen en je frequentie te verhogen

Deze ingrediënten in combinatie met onze unieke en holistische methoden vormen de perfecte omstandigheid om jouw meest weelderige leven te manifesteren. Jouw stoutste dromen te realiseren! Een fijner seksleven, en nieuwe relatie, een eigen business, een boek of een geldbedrag: álles is mogelijk. En met de Radiance Mistressmind ga jij het waarmaken.

Dat seksueel welzijn niet populair is zien we aan de volgende statistieken:

 • Slechts 35% (jonge vrouwen) tot 62% (volwassen vrouwen) komt tot een hoogtepunt tijdens seks tegenover 95% van de mannen. Dit noemen we de orgasmekloof.
 • 90% van de vrouwen faked een orgasme of heeft dit wel eens gedaan.
 • 1 op de 2 vrouwen in Nederland heeft een negatief lichaamsbeeld en voelt zich onzeker. Hierdoor kunnen ze niet optimaal genieten van seks.
 • Uit onze eigen story polls blijkt dat een overgroot deel van de vrouwen zich niet sensueel voelt (69%), een laag libido heeft (56%) en ontevreden is over haar seksleven (52%).

En daarbij:

 • Bijna iedere vrouw heeft onvoldoende seksuele voorlichting gekregen met weinig tot geen aandacht voor seksueel plezier, consent en veiligheid.
 • Door de dubbele moraal in onze cultuur – waarbij er strengere restricties worden gelegd aan de seksualiteit en de seksuele autonomie van vrouwen dan aan die van mannen – voelen vrouwen zich geremd door schaamte en angst.

Hieruit kunnen we o.a. concluderen dat vrouwen:

 • Niet de kennis, ruimte en veiligheid hebben gekregen om hun eigen lichaam, opwinding en seksualiteit te leren kennen en omarmen.
 • Geconditioneerd zijn om hun eigen behoeften en genot op de tweede plaats te zetten en dus moeite hebben met het opkomen voor hun eigen genot en orgasme.
 • Een negatief lichaamsbeeld hebben en willen voldoen aan het eenzijdige beeld dat hen is voorgeschoteld.
 • Zich niet tevreden, zelfverzekerd en sexy voelen in hun lichaam en seksualiteit.

Hier willen wij verandering in brengen.
Sexual empowerment = female empowerment.

Omdat: vrouwen die leren hoe zij hun sensuele en seksuele essentie kunnen omarmen én inzetten, krijgen hierdoor toegang tot hun meest krachtige zelf en volledige potentieel. Dit stelt hen in staat om krachtige en authentieke keuzes te maken, magie te unlocken en stralender dan ooit tevoren aan het roer van hun leven te staan. 

En dit is precies waar de wereld meer van nodig heeft. Vrouwen zijn de aller grootste onaageboorde bron van talent in de wereld! We hebben JOU nodig om je licht te schijnen, je meest weelderige leven te leven en talenten te delen.

Daarom zijn wij op een missie om van seksueel welzijn de norm te maken voor vrouwen.

Dit doen wij door jou te helpen bij het creëren van een veilige plek voor heling en groei. Een uplifting sisterhood. Het cultiveren van zelfliefde, zelfvertrouwen en acceptatie. Het normaliseren van sensueel en seksueel geluk en hier de praktische tools voor te bieden. En manifestatie technieken op basis van jouw meest krachtige seksuele energie. Welkom in de Radiance Mistressmind! 

Sensueel + seksueel welzijn is een essentiële vorm van selfcare

Isabella & Loulou

Radiance Mistressmind: Your Sisterhood for Luscious Living

De Radiance Mistressmind is een veilige en empowering sisterhood coaching traject voor vrouwen die hun leven ten volle willen beleven. Wij geloven dat wanneer een vrouw echt voelt dat ze perfect is zoals ze is, dat er niks is wat ze nog moet doen voor ze genoeg is. En dat wanneer ze aan niemands verwachtingen hoeft te voldoen, ze pas echt vol in het leven kan staan.

Dat ze zichzelf kan toestaan om alle stukjes van zichzelf ruimte te geven, de schaduw en het licht, haar vrouwelijkheid en verlangens omarmend en genietend van alles wat ze is.

Geen rem meer op wat ze wil ervaren en creëren, niet langer dromen weg stoppen, maar vol zelfvertrouwen, sexy en in haar vrouwelijke kracht aan het roer van haar leven staan.

Die vrouw kan alles realiseren wat ze wil. Een leven on her terms; overvloedig, rijk aan ervaringen, vrij en vanuit haar volledige potentieel en verlangens. Een leven wat niet altijd perfect zal zijn, maar wel betekenisvol, juicy en fulfilling omdat het in pure alignment is met haar essentie. Dat is Luscious Living.

Isabella & Loulou

"Door het programma heb ik gevoeld wat ik waard ben en daardoor kan ik mijzelf meer gunnen" - Sanne

Hey bijzondere vrouw!

Wat leuk en ongelofelijk moedig dat je hier bent en interesse hebt in de Radiance Mistressmind: een traject van 4 maanden waarin jij jouw sensuele & seksuele ontwikkeling en verdieping mag gaan maken waar je (waarschijnlijk) niet eerder de tools, tijd, ruimte en toestemming voor hebt gekregen. Vrouwen in onze huidige cultuur leren doorgaans niet om eigenaarschap te nemen over hun seksuele welzijn. Er wordt van uit gegaan dat alles gewoon vanzelf hoort te werken. Maar dat is niet zo. Seksualiteit is een werkwoord waar je minstens zo veel liefde, aandacht en energie in mag investeren als in het kopen van je schoenen, kleding en make-up. Ik noem het sexual selfcare en het is belangrijk. Omdat intimiteit en seksualiteit menselijke basisbehoeften zijn die nauw verbonden zijn met de kwaliteit van het leven. En omdat jouw levensenergie een enorme manifestatiekracht bezit.

‘Maar ik heb het zo druk met de kinderen’, ’ik ben zo moe als ik thuis kom van werk’, ’mijn vriendin heeft nooit zin’, ’ik voel me niet sexy en aantrekkelijk genoeg’ en ‘ik voel me ongeïnspireerd’ zijn veelgenoemde uitspraken die ik hoor. En ik begrijp het.

Maar zoals ik al zei: seksualiteit is een werkwoord. En dat betekent dat je de met de juiste tools en begeleiding kunt oefenen en werken aan een nieuwe manier van verbinden met jouw sensualiteit en seksualiteit. En het goede nieuws is dat je dit met jezelf kunt doen! Je hoeft dus niet per se een partner te hebben. Hoe cool is dat? 

Voel jij je niet tevreden of geblokkeerd in je (seks)leven? En heb jij een droom of verlangen die jij wilt realiseren zoals: meer vrijheid, geld, een eigen business, een boek, een podcast, meer pleasure en orgasmes of simpelweg meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap? Ik help jou transformeren naar een krachtige magneet voor jouw dromen door jou oa te helpen om:

 • Te verbinden met jouw vrouwelijke kracht en de magie in jezelf te UNLOCKEN
 • Aan het roer te gaan staan van jouw leven en de stappen te zetten naar jouw gewenste uitkomst
 • Jouw seksualiteit te leren omarmen en gebruiken als een ingang naar heling en groei
 • Van jezelf en je lichaam te houden + jouw lichaam te erkennen als een tempel van wijsheid en magie

Want: jouw seksualiteit is van jouw om van te genieten. Van jou om te (her)ontdekken. Van jou om in te groeien. Van jou om mee te manifesteren! Het is niet van of voor een ander. Het is geen performance. Het is geen moet’je. Het is niet voor anderen om er iets van te vinden. Het is van jou. Ga jij er goed voor zorgen?

 

"Your sensuality is your superpower"

From Good Girl to Bad Bitch

Het is 2022, dus je zou denken dat vrouwen niet langer gebonden zijn aan vermoeiende gender stereotyperingen of pogingen van het patriarchaat om ons te laten voldoen aan hoe zij denken dat een vrouw eruit zou moeten zien en zich zou moeten gedragen. Helaas is dit nog wel het geval. Vrouwen zijn geconditioneerd om op een bepaalde manier vrouw te zijn – maar dat al lang niet meer hóeven te zijn. Zoals: beleefd, lief, bescheiden, mooi, zorgzaam, onbaatzuchtig, aantrekkelijk (maar niet te sexy). Begrijp me niet verkeerd, dit kunnen hele mooie en waardevolle eigenschappen zijn, mits je zélf kiest wanneer het je dient en wanneer niet. Het gaat erom dat vrouwen nog steeds te horen krijgen wat ze wel of niet zouden (of nog erger: kunnen) doen of niet doen.

Maar hier is de waarheid: vrouwen zijn krachtige en autonome wezens. Er zijn veel strijders in de geschiedenis van vrouwen die grote moed toonden en grote offers brachten zodat vrouwen hetzelfde fundamentele recht zouden hebben als mannen om gewoon onszelf te zijn. Niet de versie van onszelf die de geschiedenis van ons heeft geëist: de goede, perfecte en meegaande vrouw. Maar de fierce, genuanceerde, zelfverzekerde, sexy volwassen vrouwen die we echt zijn.

But, old habits die hard. En soms hebben we allemaal een vriendelijke herinnering nodig dat we geen van deze belachelijke dingen hoeven te zijn waarvan we zijn geconditioneerd om te denken dat ze ‘gepast’ zijn voor vrouwen. Natuurlijk, kunnen we deze dingen zijn, als we ze willen zijn: maar, we hebben ook de kracht om tegen de status quo in te gaan. Female empowerment gaat tenslotte over keuze – kunnen kiezen wie je bent en wat je doet. Die keuze is alles.

Dus, je mag stoppen met de ‘goede vrouw’ willen zijn en erkennen dat vrouwen zijn geconditioneerd om aan ongezonde normen en onrealistische verwachtingen te voldoen. Laat los wie je denkt te moeten zijn. Zodat je kunt worden wie jij in essentie bent. JEZELF!

En ik ken iemand die jou in dit proces gaat helpen 😉
Het is je ‘Inner Bad Bitch’. Zij gaat jou helpen om jouzelf te worden. Hoe dat er ook uit mag zien en wat haar dromen en verlangens ook zijn: Own it! Ik weet dat een Bad Bitch negatief klinkt. Maar dit is mijn manier om tegen de status quo aan te schoppen door jou aan te moedigen om jouw leven op jóuw manier te leven, ook al loop je het risico dat dit wordt gezien als ‘ongepast’, ‘niet spiritueel’, ‘te spiritueel’, ‘too much’, ’te uitdagend’, ’te sensueel’, ‘egoïstisch’, ‘onaardig’, ’slecht’, ‘fout’, ‘niet goed’, ‘raar’ of wat het ook mag zijn dat jij denkt dat anderen van je gaan denken! Fuck that sh*t.

You will be judged. Keep going. Because the moment you realize you can not please the world, you become free to please yourself.

Mijn definitie van een Bad Bitch is iemand die:

 • Haar waarheid spreekt en leeft
 • Vrij is van oordelen en labels en kan genieten van wat zij doet
 • Niet langer concessies doet en leeft zoals zíj dat wilt
 • Sterk gelooft in haar vrouwelijke kracht en zichzelf niet meer kleiner maakt of laat kleineren
 • Krachtige authentieke keuzes maakt en trouw is aan zichzelf
 • Verbonden voelt met haar lichaam en geniet van haar sensuele en seksuele zelf. Ze neemt verantwoordelijkheid voor haar genot en pleasure. 
 • Haar seksuele energie kan alchemiseren naar vitaliteit, zelfliefde en

  “And if all of this makes me a Bitch, so be it. I embrace the title and I am proud to be a Bitch!”

Luscious = juicy, abundant, delicious, seductive, sexually appealing, yummy, sweet, pleasent.

De Radiance Mistressmind is voor jou als jij dit wilt:

 • Jezelf beminnen en in je kracht staan zoals nooit tevoren. 
 • Eigenaarschap nemen over jouw leven en seksuele welzijn.
 • Jouw seksualiteit (her)ontdekken op een geheel nieuwe wijze, met meer diepgang, plezier en genot.
 • Oude wonden helen, conditioneringen doorbreken en je stralende zelf worden.
 • Je wensen en grenzen kunnen uitspreken. Liefdevol maar zonder schuld, schaamte of pardon. Leven op jóuw voorwaarden.
 • Je lichaam leren kennen, haar wijsheid kunnen ontvangen en haar liefhebben als een tempel van magie. Een positief zelf- en lichaamsbeeld ontwikkelen.
 • Sensualiteit en seksualiteit als ingang gebruiken naar meer zelfliefde, acceptatie, zelfkennis, heling, groei en manifestatiekracht.
 • Meer verbinding, intimiteit en voldoening ervaren in je relatie(s).
 • Leven volgens het ritme van de cycli van jouw lichaam en de natuur. Niet meer over je grenzen heen gaan. 

'How liberating it is to persue wholeness instead of perfection'

Onze methode, tools & coaching

Gedurende 4 maanden word jij gecoacht door twee ervaren coaches en experts op het gebied van Female Health, Pleasure & Leadership en aangemoedigd door de vrouwen in de groep. Je doorloopt aan de hand van onze SAFE-methode een zorgvuldig ontworpen stappenplan die ervoor zorgt dat jij je veilig voelt in jezelf, in de groep en dat je veiligheid en verbinding kunt creëren in je relatie(s). Je houdt ten allen tijde je kleding aan. Je hoeft niets te doen wat niet prettig voelt voor jou – uiteraard dagen we je wel op een veilige manier om uit je comfort zone te komen. De seksuele selfcare oefeningen doe je vanuit de veiligheid en het comfort van je eigen (slaap)kamer met behulp van onze opdrachten. Sommigen denken dat werken met seksualiteit betekent dat je dan nieuwe lingerie moet dragen of dat je kinky dingen moet gaan doen. Dit is niet hoe wij seksualiteit benaderen. Wij nodigen je uit om je te verbinden met jouw seksualiteit vanuit je innerlijke wereld op zowel fysieke, emotionele als energetische wijze. En als daaruit blijkt dat je nieuwe lingerie wilt kopen of dat je een kinky type bent, dan go for it!

Seksualiteit gaat voor ons vooral over het beleven en ontwikkelen van je seksualiteit. Jezelf accepteren en liefdevol aanwezig zijn in je lichaam en bij je emoties. Het leren kennen en cultiveren van je opwinding. Het stapje voor stapje helen van schade, trauma of verloren onschuld. En het ontdekken en cultiveren van seksuele energie en deze inzetten voor meer pleasure, vitaliteit en manifestatiekracht.

In dit traject werken wij met onder andere met coachingtools, de wijsheid van het lichaam en sensuele belichaming, heling en integratie van trauma, mindset, tantrische en taoïstische oefeningen en rituelen, mindfulness, breathwork, Ayurveda en manifesteren.

Na deze 4 maanden heb jij de sleutels om jouw eigen magie te kunnen gebruiken voor jouw droomleven. Jij voelt je zelfverzekerd,  stralend en (sexually) empowered!

"Zo dankbaar voor al jouw tools en begeleiding. I feel like a Goddess again!" - Celine

sensual

Nog even op een rij wat jij in dit unieke en transformerende traject ontvangt:

 • Oefeningen, tools en opdrachten om te verbinden met jouw vrouwelijke essentie, sensualiteit en seksualiteit op een authentieke wijze die goed voelt voor JOU.
 • Begeleiding in het cultiveren van fysieke en emotionele veiligheid, zelfliefde en acceptatie, plezier en opwinding.
 • Persoonlijke coaching (2 sessies) en groepscoaching (4 sessies + doorlopende support via een besloten groep) om het meeste uit jezelf en de groep te halen.
 • Voeding en leefstijl advies om van stress, ‘fight or flight’ en overleven te switchen naar ontspanning, overgave, ‘rest & digest’ en voortplanting (dit wil niet per se zeggen dat je je gaat voortplanten maar dat je lichaam zich veilig en ontspannen genoeg voelt).
 • Workshop ‘Ready to Rise’ over krachtige en authentieke keuzes en cyclisch leven.
 • Workshop ‘From Pleaser to Pleasure’ en ‘Manifesteren’ 
 • Workshop afgestemd op de groep: verrassing!
 • Een weekend retreat inclusief overnachting.
 • Vrouwencirkel en cacao ceremonie.
 • De online training: Radiance: Reclaiming Sexuality met krachtige visualisaties, meditaties, praktische opdrachten en selfcare tools voor seksueel welzijn.
 • Een sisterhood van maximaal 10 vrouwen.
sensual

Totale waarde van €3333,- nu voor de pilotprijs van €2997,

Om mee te kunnen doen met dit programma hoef je niet per se een probleem of blokkade te ervaren in je (seks)leven. Het kan ook zijn dat jij je simpelweg aangetrokken voelt tot deze thema’s of dat je nieuwsgierig bent naar wat er nog je ontdekken en leren valt op het gebied van sensualiteit en seksualiteit. Ook in dat geval: wees welkom!

Het programma

Woensdag 26 oktober: 20:00-22:00 online sessie
Dinsdag 1 november: live trainings dag 10:00-16:00 
Vrijdag 4 november: 1-op-1 sessies (tijd naar keuze)
Zaterdag + zondag 19 / 20 november: weekend retreat
Woensdag 30 november: 20:00-22:00 online sessie
Woensdag 14 december: 10:00-12:00 vrouwencirkel
Woensdag 4 januari: 20:00-22:00 online sessie
Woensdag 18 januari: 20:00 – 22:00 online sessie
Woensdag 1 februari: live trainings dag + afsluit diner!

Investering

Eenmalig €2997,- of betaal in 6 gelijke delen van €499,- of in 12 gelijke delen van €269,-

Claim hier jouw radiance!

'Love yourself as much as you desire to be loved'

Voor mensen met een vrouwelijk lichaam ongeacht leeftijd, levensfase, relatiestatus, seksuele oriëntatie of voorkeur. Het is simpelweg voor iedereen die zich wil leren verbinden met haar lichaam en seksualiteit om een weelderig leven te creëeren en magnetisch te worden!

Alleen met jouw expliciete toestemming zullen wij een post, story of review delen. Jouw privacy is onze hoogste prioriteit dus als jij niet wilt dat iemand buiten de groep weet dat je meedoet, dan houden wij daar rekening mee. Wil jij anderen inspireren en motiveren met jouw ervaringen en snapshots? Dan ben je daar uiteraard vrij in, mits de privacy van de andere deelnemers is gewaarborgd. Wij zijn overigens all about sex positivity en moedigen jou en andere vrouwen juist aan om met trots te delen dat jij aan sexual selfcare gaat doen!!!

Jazeker, via het aanmeldformulier kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Je vind deze hier: https://bit.ly/aanvraagradiance

Stuur mij dan gerust een e-mail via isabella@glo.nl

'Your body needs to be understood and to be take care of'

Over Isabella

Isabella Machinè is transformational empowerment coach met expertise in holistische sexualiteit, liefde, relaties en persoonlijk leiderschap.

In haar coachingspraktijk Glo in Amsterdam helpt zij vrouwen om hun leven te volste te beleven en een weelderig leven te manifesteren middels het helen en integreren van hun sensualiteit en seksuele zelf. Dit stelt hen in staat om vol zelfvertrouwen, sexy en in hun vrouwelijke kracht aan het roer van hun leven (en onderneming) te gaan staan. Daarnaast helpt zij mensen met het creëren (voor koppels) of aantrekken (voor singels) van een volwassen, gezonde en intieme relatie.

Isabella werkt oa met drie bronnen van kracht: lichaamswijsheid, mindset en familiesystemen. In haar praktijk creëert ze een veilige plek voor heling en groei. Aan de hand van haar SAFE-methode ontwikkeld ze (online) trainingen en coachingstrajecten die jou in staat stellen om jouw leven ten volle te beleven met pleasure, power & purpose. 

Isabella is moeder, een gepassioneerde ondernemer, part-time party girl en een lover van alles wat te maken heeft met persoonlijke groei, sensualiteit en seksualiteit.

Ze verscheen in magazines en online platforms waaronder Happinez, Marie Claire, Elle, Cosmopolitan, Metro en Kukuru.