Speciaal voor jou: een herfst/winter weekmenu

Als cyclische wezens floreren we wanneer we met de seizoenen meebewegen. Omdat de temperaturen in de herfst dalen, zal onze agni (spijsverteringsvuurtje) wat harder branden om ons lichaam warm te houden. Dit betekent dat je weer wat zwaardere maaltijden kunt en waarschijnlijk ook wilt eten! De natuur denkt met je mee, en groeit heerlijke, grondende, aardse groenten zoals pompoen, wortel, bieten en knolselderij. Ook mag je de wat zwaardere granen weer in je winkelmandje gooien, zoals volkoren granen, haver, quinoa, couscous, semolina en rijst.

Andere ingrediënten die je helpen het Vata seizoen door te komen zijn verschillende soorten noten en zaden, zoete vruchten, licht verteerbare peulvruchten zoals muntbonen, linzen, miso en tofu en verarmende specerijen. 

Maar hoe implementeer je deze ingrediënten nou in je dagelijkse leven? We neigen vaak naar zo’n 7 vaste gerechten per week die we dag in, dag uit weer eten. Herkenbaar? 😉

Daarom werken wij graag weekmenu’s uit!

Wist je dat wanneer je je maaltijden vooruit plant, je tijd en geld bespaart én je vaak gevarieerder en gezonder eet? Daarbij scheelt het een hoop last minute keuzestress.

Wij geloven in de kracht van plantaardige en biologische voeding en daarom hebben wij de handen ineen geslagen met Smaakt en hebben we speciaal voor jou een gratis plantaardig weekmenu gemaakt.

Glow Up E-book


In het Glow Up e-book vind je recepten voor een voedzaam ontbijt, lunch en diner om de week energiek en stralend door te komen. Met een goed gepland weekmenu vol met plantaardige ingrediënten in de juiste hoeveelheid en verscheidenheid, zorg je ervoor dat je voorziet in je dagelijkse behoefte aan nutriënten.
 

In het Glow Up Weekmenu e-book vind je:

  • Een plantaardig en volwaardig weekmenu voor ontbijt, lunch en diner
  • Makkelijke en lekkere recepten
  • Informatie over een gebalanceerd plantaardig voedingspatroon

Linzensoep, Falafelwafel, Loulou’s signature dish, of een beetroot bowl: deze en 11 andere heerlijke, plantaardige en makkelijke recepten vind je in het Glow Up herfst/winter weekmenu om het komende seizoen energiek en vitaal door te komen. Download het weekmenu hier.

Good to know:

  • Verwacht een e-book vol met voedzame recepten om de week stralend door te komen. Elke hap telt!
  • Let er wel op dat elk lichaam anders is en elke persoon andere behoeften heeft. We nodigen je dan ook uit om dit weekmenu aan te passen naar jouw individuele behoeften.
  • Dit weekmenu is praktisch, tijdbesparend en efficiënt in elkaar gezet. Zo maak je vaak in de avond een extra portie voor de lunch van morgen. Als je enkel voor jezelf kookt, houd dan een portie voor 2 personen aan zodat je een extra portie hebt voor de lunch.

Ga jij de recepten uitproberen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Glo

Glo is een Female Leadership, Health & Pleasure coaching praktijk en community voor vrouwen die ten volle willen leven en schitteren.

Online cursus

Radiance -
Reclaiming Sexuality

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief