Vrouwencirkels

2022/2023

Wat is een vrouwencirkel hier

Vrouwencirkels

2022/2023

Wat is een vrouwencirkel hier

Al eeuwen lang komen vrouwen samen in de veilige en heilige space van een vrouwencirkel om te verbinden met elkaar, de feminiene natuur en haar cycli. Dit samenzijn en de viering van onze ware natuur heeft een verbindende en diep helende werking.

Helaas zijn deze bijeenkomsten en rituelen met de tijd verloren gegaan in onze moderne maatschappij. Wij geloven dat het vandaag de dag belangrijker is dan ooit om je gezien, gehoord, gesteund en gedragen te voelen door je mede-sisters. En om elkaar te helpen herinneren aan de liefdevolle connectie van het zusterschap en de kracht van onze eigen natuur en intuïtie. Omdat we leven in een individualistische samenleving die wordt gedomineerd door een onvolwassen mannelijke energie. Oftewel: we leven in a man’s world. Hierdoor volgen we massaal het mannelijke ritme en de mannelijke waarden. Het gevolg hiervan is dat vrouwen het contact met hun feminiene kant verliezen en over hun fysieke, mentale & emotionele grenzen heen gaan om mee te kunnen draaien in de samenleving.

Tijd om te voelen? Ben je gek joh. Moe? Hup schouders eronder en door. Menstruatieklachten? Pijnstiller erin en niet zeuren. Stress? Dat hoort er nou eenmaal bij. En wat het meest treurige is hieraan is dat dit inmiddels onze interne stem is geworden. Het is niet alleen de samenleving die veel van ons verwacht. We zijn vooral heel erg streng geworden voor onszelf. We stellen onrealistische verwachtingen aan onszelf met als resultaat: een constant gevoel van falen, schaamte, onzekerheid, vermoeidheid, laag libido, stress, fysieke kwalen waaronder menstruatieklachten en burn-out’s.

Wij zijn hier om jou opnieuw te helpen verbinden met jouw innerlijke kompas: jouw natuur, cycli en wijsheid. Zodat je steeds meer kunt gaan luisteren naar jouw eigen stem binnen de safe space die wij met elkaar creëren.

Jij bent goed zoals je bent en je doet genoeg. Meer dan genoeg. Misschien wel té veel. Misschien mag jij ook wel NEE gaan zeggen tegen deze waanzin waar we ons in bevinden. In een Instagram story poll gaven 99% van de vrouwen namelijk aan dat ze oververmoeid zijn en toe zijn aan rust. Het lijkt ons duidelijk dat de antwoorden op onze problemen niet te vinden zijn in méér doen.

En daarom nodigen we je uit om terug te keren naar een staat van ZIJN. In de vrouwencirkel is daar de ruimte, veiligheid en zachtheid voor.

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them” - Albert Einstein

In onze Glo Vrouwencirkel zullen we:

Het is onze intentie is om jou weer stralend naar huis te laten gaan met het gevoel dat je verbonden bent, geliefd, goed genoeg en sexy!

Wij waren te gast in de Kukuru podcast, waarin we in een 8-delige serie – in de setting van een vrouwencirkel – onderwerpen bespraken als relaties, sensualiteit en seksualiteit, zelfliefde, ayurveda, zwangerschap, mannelijke en vrouwelijke energie en nog veel meer. Luister de podcast hier en sluit je aan bij onze ‘digitale’ vrouwencirkel 🙂

Wil je bij de volgende vrouwencirels aanwezig zijn? Join ons op:

Zij gingen jou voor: