Wall of Love

'Zo ontzettend inspirerend om jullie samen te zien. Zoveel kracht, liefde en wijsheid.. Prachtig werk wat jullie doen'

Vrouwencirkels

Werken met Isabella:

'Coaching met Loulou is echt een cadeautje voor mezelf. Me-time maar dan heel gezellig met Loulou's warme persoonlijkheid erbij'

1:1 coaching Loulou

Wauw, wat een ervaring!

De vrouwencirkel was voor mij voor het eerst en zeker niet voor het laatst.
k vond het een ontzettende mooie ervaring de 𝐯𝐞𝐫𝐛𝐢𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 die je maakt met elkaar is enorm krachtig en mooi.
Het voelen en loslaten met elkaar, lachen, huilen en troosten, elkaars diepste verlangens met elkaar delen en wat we niet meer willen dienen. Ik vind de community en het mooie bedrijf wat Loulou en Isabella hebben opgezet enorm krachtig en waardevol.

– Naomi Coster

Werken met Loulou

Het programma oversteeg mijn verwachtingen

Ik voel me door het Van A tot Zwanger progamma en de aanpassingen die ik in mijn leven heb gemaakt lichter en positiever. Ik maak met plezier bewustere keuzes en dat geeft mij veel rust. Ook mijn spijsvertering is gestabiliseerd.

Loulou is fijn om mee te werken en naar te luisteren. De kalmte en liefde die ze uitstraalt is heel fijn en troostend met name bij een uitdagende journey zoals deze.

– J.

 

'Dankzij Isabella ben ik echt tot mijn kern gekomen, het voelt als thuiskomen! Ik had dit nooit zonder Isabella gekund'

1:1 coaching Isabella

Vrouwencirkels

Zoveel meer waard

Isabella is een fantastische vrouw die weet waar ze over praat. Zoveel kennis en tools en tips. Eigenlijk is het programma zo veel meer waard!

– S.

Radiance - online programma

'Door coaching met Isabella heb ik inzichten en tools gekregen om mijn innerlijke wereld beter te leren begrijpen'

1:1 coaching Isabella

Wat een droomavond!

Het was een droomavond om uit mijn comfortzone te komen maar zo krachtig en leerzaam. Het was ontzettend magisch, veilig en vertrouwd. Zoveel sterke vrouwen met mooie verhalen. De ruimte was gevuld met liefde, begrip en steun. Iedereen kreeg de ruimte om er gewoon te zijn zonder oordeel. Puur, magisch en geestverruimend.

– Jamie Lee

Van A tot Zwanger